Het Nieuwe Lyceum

Welkom op de pagina voor Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven

Namens Het Nieuwe Lyceum biedt Edurable ouders van (nieuwe) leerlingen de mogelijkheid om de MacBook Air, die gebruikt wordt voor het onderwijs, met een 4 jarig-ServicePakket aan te schaffen in combinatie met de EduPay-betalingsregeling, waarbij u in maandelijkse termijnen over een periode van 4 jaar betaalt.

Voor meer informatie over de EduPay-betalingsregeling en het bestellen daarvan klikt op de volgende link:

Aanschaffen los ServicePakket

Indien u in de webshop van de leverancier de MacBook Air 13 inch heeft besteld kunt u optioneel een ServicePakket voor 249 euro aanschaffen. Met het ServicePakket is de MacBook Air gedekt voor schades en reparaties over een periode van 4 jaar. Voor meer informatie hierover en het bestellen van het ServicePakket, klikt op deze link:

Website van Het Nieuwe Lyceum

Op de website van Het Nieuwe Lyceum treft u overige informatie aan, waaronder ook de informatie bij welke leverancier u de MacBook Air 13 inch los kunt bestellen, evenals de regels voor de leerlingen die gelden voor het gebruik van de MacBook Air op school. Voor deze informatie gaat u naar de website van Het Nieuwe Lyceum, door de klikken op onderstaande link: