EduPay HNL

EduPay
In samenspraak met Het Nieuwe Lyceum wordt u de mogelijkheid aangeboden de MacBook Air 13 inch, met het ServicePakket aan te schaffen middels de EduPay-regeling. Hierbij betaalt u de MacBook Air in termijnen en gaat u akkoord met de voorwaarden van de EduPay-regeling. Door uw iDeal-betaling bevestigt u akkoord te gaan met de voorwaarden die gelden voor de EduPay-regeling en u krijgt de MacBook Air het ServicePakket geleverd.

Looptijd en kosten:
De looptijd van de EduPay-regeling is 48 maanden. Er geldt een eerste aanbetaling van €200,-. Daarna zal er maandelijks €27,50 worden geïncasseerd worden.
Het maandelijkse bedrag is opgebouwd uit afbetaling van de MacBook Air 13 inch van €21,50 per maand en afbetaling van het ServicePakket van €6,- per maand.

Akkoord-verklaring noodzakelijk voor levering:
U dient uiterlijk voor 31 augustus 2024 de eerste betaling van €200,- te hebben uitgevoerd middels een iDeal-betaling en aangevinkt te hebben dat u akkoord gaat dat de overige 48 maandbedragen van uw rekening worden afgeschreven. De uitlevering van de MacBook Air 13 vindt plaats na de zomervakantie op school (over het tijdstip ontvangt u nader bericht van Het Nieuwe Lyceum).

Bezit en onderpand:
Na levering en akkoordbevinding krijgt u de MacBook Air in uw bezit en gaat u akkoord dat de MacBook Air als onderpand wordt gesteld voor deze regeling. Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar de voorwaarden.

Later toch in één keer betalen?:
Gedurende de looptijd van de afbetalingen wordt u de mogelijkheid geboden om de MacBook Air in één keer af te betalen. Hierbij krijgt u 5% korting op het resterende openstaande bedrag.

Belangrijke opmerkingen:
Hierbij attenderen wij u erop te dat het gunstiger is de MacBook Air in één keer te betalen, en desgewenst een ServicePakket af te sluiten.

Bij acceptatie van de voorwaarden van deze regeling gaat u ermee akkoord dat Het Nieuwe Lyceum en Edurable de volgende gegevens delen: de namen van de ouder(s), naam van de leerling, het leerlingnummer, bankrekeningnummer, email-gegevens, adres- en woonplaatsgegevens. De gegevens worden slechts gebruikt in het kader van de regeling en niet ter beschikking gesteld van derden en ook niet aangewend voor andere doeleinden.

Bestellen:
U bestelt de MacBook Air 13 inch met EduPay en het ServicePakket door af te rekenen middels onderstaande knop, waarbij u onder opmerkingen het leerlingnummer (zie hiervoor de brief die u van Het Nieuwe Lyceum heeft ontvangen) aangeeft:

Voorwaarden:
Voor de EduPay gelden de volgende voorwaarden die u onder deze link aantreft.

Leverancier:
De EduPay-regeling wordt u aangeboden door het Nieuwe Lyceum en de firma Edurable B.V.