EduPay HNL

EduPay

In samenspraak met Het Nieuwe Lyceum wordt u de mogelijkheid aangeboden de MacBook Air 13 inch, met het ServicePakket aan te schaffen middels de EduPay-regeling. Hierbij betaalt u de MacBook Air in termijnen en gaat u akkoord met de voorwaarden van de EduPay-regeling. Door uw iDeal-betaling bevestigt u akkoord te gaan met de voorwaarden die gelden voor de EduPay-regeling en u krijgt de MacBook Air het ServicePakket geleverd.

Looptijd en kosten:
De looptijd van de EduPay-regeling is 48 maanden en er zal maandelijks 27,- Euro geïncasseerd worden, te beginnen in de volgende maand na een eerste betaling van 100 Euro.
Het maandelijkse bedrag is opgebouwd uit afbetaling van de MacBook Air 13 MacBook Air van 21,- Euro per maand en afbetaling van het ServicePakket van 6,- Euro per maand.

Akkoord-verklaring noodzakelijk voor levering:
U dient uiterlijk voor 6 augustus 2022 de eerste betaling van 100 Euro middels een iDeal-betaling te hebben uitgevoerd en aangevinkt te hebben dat u akkoord gaat dat de overige 48 maandbedragen van uw rekening worden afgeschreven. De uitlevering van de MacBook Air 13 vindt plaats na de zomervakantie op school (over het tijdstip ontvangt u nader bericht van Het Nieuwe Lyceum).

Bezit en onderpand:
Na levering en akkoordbevinding krijgt u de MacBook Air in uw bezit en gaat u akkoord dat de MacBook Air als onderpand wordt gesteld voor deze regeling. Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar de voorwaarden.

Later toch in één keer betalen?:
Gedurende de looptijd van de afbetalingen wordt u de mogelijkheid geboden om de MacBook Air in één keer af te betalen. Hierbij krijgt u 5% korting op het resterende openstaande bedrag.

Belangrijke opmerkingen:
Hierbij attenderen wij u erop te dat het gunstiger is de MacBook Air in één keer te betalen, en desgewenst een ServicePakket af te sluiten.

Bij acceptatie van de voorwaarden van deze regeling gaat u ermee akkoord dat Het Nieuwe Lyceum en Edurable de volgende gegevens delen: de namen van de ouder(s), naam van de leerling, het leerlingnummer, bankrekeningnummer, email-gegevens, adres- en woonplaatsgegevens. De gegevens worden slechts gebruikt in het kader van de regeling en niet ter beschikking gesteld van derden en ook niet aangewend voor andere doeleinden.

Bestellen:
U bestelt de MacBook Air 13 inch met EduPay en het ServicePakket door af te rekenen middels onderstaande knop, waarbij u onder opmerkingen het leerlingnummer (zie hiervoor de brief die u van Het Nieuwe Lyceum heeft ontvangen) aangeeft:

Voorwaarden:
Voor de EduPay gelden de volgende voorwaarden die u onder deze link aantreft.

Vragen en/of opmerkingen:
Kunt u mailen met het mailadres: support@hetnieuwelyceum.nl

Leverancier:
De EduPay-regeling wordt u aangeboden namens Het Nieuwe Lyceum in samenwerking met de firma Edurable B.V.